fotolijn

Ontdek Scouting en muziek

Scouting staat voor uitdaging, en muziek maken is super leuk. bij Scouting Drumband Den Haag combineren we dat. Ben je tussen de 7 en de 99+, heb je zin om muziek te maken bij een leuke vereniging? Word dan lid!

Muziekles

Als je nog geen instrument speelt, dan kunnen we je dat leren. Je mag zelf kiezen welk instrument je wilt bespelen: Momenteel hebben we de volgende instrumenten in onze bezetting: Trombone, Cornet, Bariton, Sousafoon, Saxofoon, Dwarsfluit en diverse slagwerkinstrumenten. Voor overige instrumenten, informeer naar de mogelijkheden.

Activiteiten

Naast muziek maken doen we ook andere leuke activiteiten samen. Als lid van scouting kan je bovendien deelnemen aan allerlei leuke regionale, landelijke en internationale activiteiten.

Instrument, uniform en lesmateriaal

Je krijgt het muziekinstrument, de bladmuziek en eventueel lesmateriaal te leen van de vereniging en ook het uniform wordt bekostigd door de vereniging. Zo houden we muziek maken voor iedereen betaalbaar.

Ooievaarspas

Als je in het bezit bent van de Ooievaarspas krijgen leden tot 18 jaar 100% vergoed indien zij nog niet gebruik maken van de kinderen doen mee regeling. Volwassenen krijgen 50% korting op de contributie.

Repetities

De Scouting Drumband Den Haag repeteert elke vrijdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur in de gymzaal van basisschool De Kleine Keizer aan de Beethovenlaan 1 in Den Haag. Natuurlijk mag je eens komen kijken hoe gezellig het is en hoe leuk je het vindt om met ons muziek te maken. Laat het ons van te voren weten en dan zorgen we dat je opgevangen wordt en er een instrument voor je klaar staat.

Laat je uitdagen

Natuurlijk mag je eerst komen kijken hoe gezellig het is en hoe leuk je het vindt om met ons muziek te maken. Kom drie keer vrijblijvend kijken en meedoen. Daarna beslis je of je lid wilt worden. Laat het ons van te voren weten via het contactformulier en dan zorgen we dat je opgevangen wordt en er een instrument voor je klaar staat.